DISALI SU NAM ZA VRATOM: Debitanti potpuno ŠOKIRALI crveno-bele!

Autor:

Sport

14.03.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radonjić iskren nakon meča.

DISALI SU NAM ZA VRATOM: Debitanti potpuno ŠOKIRALI crveno-bele!

Foto: Tanjug/AP

Crvena Zvezda i Studentski centar

Crvena Zvezda je trijumfovala nad Studentskim Centrom u okviru 22. kola ABA lige, rezultatom 94:84.

Trener Crvene Zvezde, Dejan Radonjić, dao je izjavu za medije nakon pobede nad Studentskim Centrom.

- Studentski centar je odigrao dobar meč, kao što sam rekao u najavi iako su debitanti pokazali su dosta toga. Tako je bilo i u ovom duelu, videlo se zašto dobro izgledaju. Probali smo da gradimo rezultat određenim stvarima, bilo je momenata kada je ta razlika bila zadovoljavajuća. Protivnik nam je sve vreme disao za vratom, nije nam dao prostor da rasterećenije probamo da radimo neke stvari. Imali su dobar protok lopte, spolja su odlično šutirali. Bilo je potrebno da uradimo još jedan korak više da bi imali tu kontrolu utakmice i došli do pobede - izjavio je Radonjić.

 

 

Oglasio se i trener Studentskog Centra, Andrej Žakelj.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bila je lepa utakmica za sve koji su gledali, malo manje za nas trenere. Počeli smo kako smo dogovorili, posebno u odbrani. Popustili smo posle toga, nemamo širinu u sastavu zbog bolesti i povreda i to se odmah videlo posle kada su oni otišli na skoro 20 razlike. Momci se bore, čestitam im na pristup koji su prikazali. Nije bilo lako, ovo je naš posao i nema šta tu da plačemo. U drugom delu smo bili bolji, posebno u napadu i ima tu stvari koje moramo da popravimo - poručio je.

Podsećamo da Crvena Zvezda narednu utakmicu igra u petak, 18. marta, protiv Barselone. Meč počinje u 21:00 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading