NEDOPUSTIVO! Zbog Večitog derbija moraju da LETE GLAVE: Legenda Zvezde BESNA kao RIS posle poraza od Partizana!

Autor:

Sport

07.03.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš se naljutio...

NEDOPUSTIVO! Zbog Večitog derbija moraju da LETE GLAVE: Legenda Zvezde BESNA kao RIS posle poraza od Partizana!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Legendarni as kluba sa Malog Kalemegdana Zoran Slavnić nije krio razočarenje nastupom Crvene zvezde u Večitom derbiju. Crveno-beli su doživeli ubedljiv poraz od Partizana (98:84), a popularni Moka je ocenio da "onaj ko ne pruži maksimum u derbiju ne zaslužuje da brani boje aktuelnog prvaka Srbije i ABA lige".

U sportu je vrlo opasno potceniti protivnika, a da li je Zvezda to uradila? Ne mogu da tvrdim, ušla je dosta ispražnjena u meč, a onaj ko nema snagu, želju i volju da igra u derbiju, ne treba da igra za Zvezdu - počeo je Slavnić razgovor za "Meridian", a zatim je još dodao:

Republika

Foto: Starsport

Moka ljut zbog poraza u derbiju

Prve dve pobede Zvezde nad Partizanom nisu bile realne u odnosu na razliku sa kojom je dobila Crvena zvezda, ja sam se kao trener rukovodio time, da vidim da li je taj drugi tim igrao slabo ili smo mi fenomenalno. Očekivao sam jako tešku utakmicu, ne mogu da kažem da sam očekivao pobedu Partizana jer je Zvezda za klasu jača, ali to su derbiji, oni su odlikovaniji, ali je dokazano da ne mora da znači da uvek mora da pobedi jači - kazao je bivši reprezentativac naše zemlje.

Crvena zvezda će priliku da popravi utisak imati već u utorak od 18 časova, kada u Beograd stiže slavni Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vuk

07.03.2022 17:35

On nikad ne može biti Zvezdina legenda.....