BUKTI KOŠARKAŠKI RAT: U centru zbivanja je CRVENA ZVEZDA!

Autor:

Sport

08.02.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se pomenu košarkaški transferi, samo jedan čovek u Evropi predstavlja personifikaciju istih.

BUKTI KOŠARKAŠKI RAT: U centru zbivanja je CRVENA ZVEZDA!

Foto: Starsport

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović usprotivio se na pravilo po kojem je od 31. januara dovođenje novih igrača u regionalnoj ABA ligi stopirano, pa će ekipe u poslednjem tromesečju aktuelne sezone računati isključivo na postojeće sastave.

Ražnatović je na svom Tviter profilu iskazao nezadovoljstvo zbog pravila, ističući poslednje dve teže povrede koje su zadesile srpske košarkaše. Dovoljno je napomenuti da se u susretu između Partizana i čačanskog Borca teže povredio Sava Lešić, a ista sudbina sačekala je Borišu Simanića na utakmici njegovog sadašnjeg kluba Mege i nekadašnjeg, Crvene zvezde.

 

 

Među prvima je na ovu njegovu objavu stigla reakcija iz Turske, sa pitanjem da li je to ljut jer srpski reprezentativac Filip Petrušev nije ove zime prešao iz redova evropskog šampiona, ekipe Anadolu Efesa u redove srpskog i regionalnog šampiona Crvene zvezde, ali isto tako treba naglasiti da je odgovor istanbulske ekipe na tvit Miška Ražnatovića ubrzo izbrisan.

Rat je očigledno tek u povoju, a da li će se sukob i rasplamsati, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading