PODRHTAVA MALI KALEMEGDAN: Srpski reprezentativac oblači ZVEZDIN dres!

Autor:

Sport

27.01.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda već duže vreme traga za pojačanjem na poziciji "petice". I predsednik kluba Nebojša Čović prethodnih dana je najavljivao da će do određenog transfera doći kada se pojavi igrač koji može da odgovori potrebama kluba. Kkako se saznaje, do transfera će doći možda i brže nego što se iko nadao.

PODRHTAVA MALI KALEMEGDAN: Srpski reprezentativac oblači ZVEZDIN dres!

Foto: Starsport

Kako prenosi "TeleSport", ponovo je aktuelna transfer priča koja je kao bomba odjeknula sportskom i košarkaškom javnošću pre nešto više od mesec dana.

Naime, srpski reprezentativac, i aktuelni košakraš istanbulskog Anadolu Efesa, Filip Petrušev blizu je crveno-belog dresa.

Petrušev nije uspeo da se izbori za ozbiljniju minutažu u aktuelnom prvaku Evrope, pa je tako u poslednjih devet evroligaških utakmica samo jednom na terenu proveo dvocifren broj minuta.

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev

 

Trenere Ataman nije zadovoljan izdanjima bivšeg centra Mege pogotovo u defanzivi, te je Filip slobodan u izboru nove sredine što se turskog trenera tiče. 

U slučaju povratka u ABA ligu, Petrušev ne bi bio u mogućnosti da nastupa u Evroligi, s obzirom da je rok za takve transfere prošao. 

Petrušev ove sezone u Evroligi prosečno beleži 5.6 poena uz malo manje od dva skoka.

Dvadesetjednogodišnji rođeni Beograđanin u dosadašnjoj karijeri nastupao je samo za ekipe Mege i Anadolu Efesa, a sa mladom košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojio je zlatne medalje na Evropskim prvenstvima 2017. godine u Slovačkoj i godinu dana kasnije u Litvaniji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading