ZVEZDA OBJAVILA SJAJNE VESTI! Vasilije Micić DOLAZI u Beograd - ERUPCIJA među Delijama!

Autor:

Sport

06.02.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti stižu iz KK Crvena zvezda!

ZVEZDA OBJAVILA SJAJNE VESTI! Vasilije Micić DOLAZI u Beograd - ERUPCIJA među Delijama!

Foto: Starsport

Luka Mitrović, igrač KK Crvena zvezda, postao je otac. Njegova supruga Nina porodila se i na svet donela malog dečaka.

 

 

Čestitke stižu sa svih strana, a razlog za slavlje ima i Vasilije Micić koji je postao ujak. On je Ninin rođeni brat, koja je inače bivša sportiskinja, i prva srpska olimpijka u snoubourdingu.

- Nina kao bivši profesionalni vrhunski sportista razume mnogo toga što drugi ljudi verovatno ne bi razumeli – dobre i loše stvari. Za mene kao sportistu je to veoma važno s obzirom da je prošla sa mnom put od malih nogu, profesionalnu karijeru i dok se ona bavila sportom verujem da je njoj značilo što smo mogli uvek da se oslonimo jedno na drugo - rekao je Luka.

Luka i Vasa se znaju od malih nogu, od kada neguju svoje prijateljstvo, pa se ovih dana očekuje njihovo druženje na slavlju povodom srećnih vesti.

Foto: twitter.com/Euroleague

Vaslije Micić

- Vasa i ja smo prijatelji i duže nego što ja poznajem Ninu. Znamo se veoma dobro, viđamo se koliko nam obaveze dozvole, ali svaku priliku koristimo da se vidimo i razgovaramo. Vasa je veoma interesantan i pametan dečko, vredan i sve mu se to vratilo prošle sezone. Iako je mlađi od mene, dobro je čuti neke stvari od njega - otkrio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading