OVAKO VIŠE NE MOŽE: Konačno je otvorio dušu, podigao glas i ZAVAPIO!

Autor:

Sport

05.02.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem i ove sezone Evroliga ima sa svetskom pandemijom virusa COVID-19. Mnogi mečevi se otkazuju, igraju u naknadnim terminima, a po naviše trpe sami igrači koji na parket moraju da izlaze na gotovo svakih 48 časova.

OVAKO VIŠE NE MOŽE: Konačno je otvorio dušu, podigao glas i ZAVAPIO!

Foto: Starsport

Nekadašnji trener Košarkaškog kluba Partizan i aktuelni šef struke minhenskog Bajerna, Andrea Trinkijeri,  kritikovao je aktuelni sistem takmičenja u elitnom košarkaškom takmičenju:

- Pokušavamo da iskopiramo NBA, ali NBA ima najbolji košarkaški proizvod i nemoguće je tako nešto učiniti. Regularna sezona u NBA ima 82 utakmice i 30 timova. U Evroligi imamo 34 utakmice. Od 18 timova, osam ide dalje i u takvim okolnostima teško je uvek biti kvalitetan kada se igra na svakih 48 sati. Značaj utakmica u Evroligi i NBA je nemerljiv. U Evroligi, svaka utakmica je borba, rat,... Kao rezultat toga su povređeni igrači i mećevi koji se igraju na mali broj poena - zaključio je Trinkijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading