HAJNS UPOZORIO SRPSKOG REPREZENTATIVCA: "Neću dozvoliti NEPOŠTOVANJE..." (VIDEO)

Autor:

Sport

04.02.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Kajl Hajns nakon sinćnjeg incidenta u Mediolanum forumu!

HAJNS UPOZORIO SRPSKOG REPREZENTATIVCA: "Neću dozvoliti NEPOŠTOVANJE..." (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Eurohoopsnet

Na kraju sinoćnjeg meča Evrolige između Armanija i Milana nastao je pravi haos, a glavni vinovnik incidenta bio je sprski košarkaš Marko Gudurić.

On je u poslednjim sekundama meča nešto dobacio treneru protivničke ekipe, Etoreu Mesini, nakon čega su igrači Armanija poletili da se obračunaju sa njim. Prvi među njima bio je Kajl Hajns, koji se nakon utakmice oglasio i na društvenim mrežama.

- Za sve fanove Fenera u mom inboksu, želim da kažem da je košarka igra. Mogu da prihvatim rezultat ili da izgubim meč. Mogu da prihvatim da me protivnik nadigra, ali ne mogu da dozvolim namerno nepoštovanje prema saigračima i treneru. Gudurić je odličan igrač i odigrao je dobru utakmicu, ali ono što je rekao na kraju utakmice u pravcu našeg trenera zaista nije bilo potrebno - poručio je Hajns.

 

 

- Pokazao sam da neću dopustiti da se to dogodi. Moj odgovor možda nije viđen kao najbolji, ali sam osoba od poštovanja i uvek ću braniti moje ljude za koje mislim da to ne dobijaju. Kada smo bili u Istanbulu, isto smo slavili ubedljivo, ali niko nije pokazao nepoštovanje prema protivniku. Odigrali smo i sve je ostalo na tome. Poraz je poraz. Utakmica je utakmica. Ali, nepoštovanje neću dozvoliti da prođe. Uživajte u nastavku sezone - napisao je Hajns na društvenim mrežama.

Fenerbahče je u tom susretu slavio trijumf rezultatom 71:60.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading