SRBI DOMINIRALI EVROLIGAŠKIM PARKETIMA! Nema nam ravnih na Starom kontinentu! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.02.2022

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski igrači pružili su odlične partije ove Evroligaške večeri!

SRBI DOMINIRALI EVROLIGAŠKIM PARKETIMA! Nema nam ravnih na Starom kontinentu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Gledali smo atipičnu utakmicu između Zvezde i Armanija na kojoj je u prvoj četvrtini postavljen negativan rekord po broju postignutih poena - samo 15 (8:7)!

Još jedan meč ove večeri pretio je da obori taj rekord. Reč je o duelu Barselone i Bajerna gde je nakon prve četvrtine na semaforu stajalo 9:9. Ipak košarakaši ova dva tima ušli su u znatno bolji ritam u nastavku meča, pa je konačan rezultat bio 71:66 u korist španskog tima.

Ekipu Trinkijera predvodili su sprski reprezentativci, Lučić i Jaramaz, sa po 16 i 15 poena, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz. Na drugoj strani u Barseloni se istakao Kajl Kjurik sa 20 poena, koga je pratio Mirotić sa 13 poena i 6 skokova.

 

 

U pobedi Fenera nad Asvelom odličan je bio Marko Gudurić sa 15 poena, 2 skoka, i 3 asistencije.

 

 

Panatinaikos poražen je na domaćem terenu od Monaka. Atinjane predvodio je Nedović sa 16 poena, dok se Jović nije upisao na listu strelaca. Danilo Anđušić doprineo je sa 7 poena pobedi francuskog tima.

 

 

U ostalim mečevima Zenit je preokretom slavio u gostima protiv Baskonije na krilima Bilija Berona koji je upisao 24 poena, dok je Makabi u drugom poluvremenu slomio Žalgiris uz 32 poena Nanelija.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading