NIJE MU LAKO: Radonjić svestan nezavidnog položaja!

Autor:

Sport

24.01.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde nakon velike drame slavili su u ljubljanskoj dvorani "Stožice" nad ekipom Cedevita Olimpije.

NIJE MU LAKO: Radonjić svestan nezavidnog položaja!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić trener Crvene zvezde

Nakon susreta, trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je izjavio:

- Posle jednog izuzetno teškog perioda za nas, koji je predugo trajao, a onda i korone gde smo ostali skoro bez čitavog tima i nismo predugo bili zajedno, trenažni proces je trpeo. Pokušali smo pre ovog meča u Evroligi nešto da uradimo, tamo je bilo evidentno da je to daleko od onoga što smo radili pre tih problema i pauze od preko 20 dana. Ritam koji je iziskivao da nosimo sve napore i probleme koje smo imali - počeo je Radonjić na konferenciji za medije.

 

 

- Došli smo da igramo protiv Olimpije koja je dobra i za koju imam samo reči hvale. Napravili su promene, dobro igraju. Tokom meča smo neke stvari bolje radili nego što je to bilo u Francuskoj, ali bilo je tu jako dosta stvari koje nisu bile tipične za naš tim. Moramo da igramo sa energijom, a zbog okolnosti to nismo imali. Početak vrlo mekan, odbrana je bila loša i malo smo se konsolidovali pred kraj prve četvrtine, u drugoj je to bilo bolje, ali smo imali greške koje nisu tipične za nas.

Istakao je da ova pobeda ima poseban značaj posle svega kroz šta je prošla Zvezda od početka godine.

- Generalno je bilo "gore-dole", brzo smo padali, pravili smo greške i dozvolili da iz prednosti dođemo u jedan zavidan minus za samu završnicu. Gusta završnica, uspeli smo da budemo dobri u zadnjim minutima, da odbranimo i pogodimo i dođemo do za nas važne pobede. Nama sledi ritam koji je takav kakav jeste, mi moramo da pronalazimo alternativna rešenja, kako bismo ekipu dizali. Idemo za Atinu, potom imamo meč sa Mornarom, pa dupli program. Neće to biti lako, ova pobeda zato još dobija na značaju - zaključio je trener Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading