NEOČEKIVANI ODLAZAK: Krilni centar napustio ekipu i sreću pronašao u novoj sredini!

Autor:

Sport

10.01.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznata činjenica da je Srbija zemlja košarke i da se srpski igrači mogu pronaći na svim svetskim meridijanima. Jedan od onih koji je ne tako davno uzdrmao sportsku javnost Srbije prelaskom iz crveno-belog tabora u redove Večitog rivala, odlučio se da tokom sezone promeni sredinu i sreću potraži na košarkaški egzotičnoj destinaciji.

NEOČEKIVANI ODLAZAK: Krilni centar napustio ekipu i sreću pronašao u novoj sredini!

Foto: Starsport

Stefan Janković nekadašnji košarkaš Crvene zvezde koji je sa ovim klubom u sezoni 2017/18 stigao do trofeja u srpskom nacionalnom šampionatu, a već sledeće sezone krenuo "putem kojim se ređe ide", obukavši crno-beli dres, pronašao je novu destinaciju.

Srpski košarkaš je aktuelnu sezonu započeo u beloruskoj ekipi Cmoki iz Minska za koju je u regionalnoj VTB ligi prosečno beležio deset poena i četiri skoka, ali će u narednom periodu nositi dres ekipe Formosa Tajšin Drimers iz tajvanskog Čanghua.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Ekipa Drimersa trenutno u tajvanskoj ASEAN ligi zauzima četvrtu poziciju sa ostvarenih osam pobeda u 14 odigranih mečeva, a Janković će biti jedini stranac u ekipi koji nije poreklom iz SAD-a. 

Dvadesetosmogodišnji rođeni Beograđanin tokom dosadašnje karijere nastupao je u Džej ligi, a pored beogradskih Večitih rivala nosio je dres atinskog AEK-a, turskog Bahčešehira i već pominjanog Cmokija iz Minska.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Sale

11.01.2022 15:34

Ni prosečan košarkaš.