POTEKLA CRNO-BELI RAKIJA: Velika svečanost u prostorijama Partizana!

Autor:

Sport

29.12.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan je u susret svršetku ove 2021. godine, organizovao tradicionalni novogodišnji koktel na kojem se našao veliki broj slavnih igrača i sportskih radnika koji su dugi niz godina deo "crno-bele porodice".

POTEKLA CRNO-BELI RAKIJA: Velika svečanost u prostorijama Partizana!

Foto: Starsport

Divac, Obradović, Mijailović, Danilović, Savić

Sve ovo nije moglo da prođe bez čelnika Partizana i njegovih bivših igrača među kojima su Ostoja Mijailović, Zoran Savić, Željko Obradović, Novica Veličković, Saša Pavlović, Dejan Tomašević, Žarko Paspalj.

- Prvo da napomenem da prošle godine nismo obeležili kalendar zbog korone. Zaoti želimo da se setimo naših prijatelja koji su nas u međuvremenu napustili, poput Dušana Ivkovića, Milenka Savovića, Miše Tumbasa. Da im odamo počast minutom ćutanja - rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Foto: Starsport

 

Mijailović je zatim i nabrojao samo neke od legendi Humske i naglasio da one moraju da se čuvaju i da nikada neće biti zaboravljeni.

- Nisam spremao govor, razmišljao sam kako je nemati tremu pored legendi kakve su Divac, Danilović, Željko Obradović, Koprivica... Svi oni su dokaz da je Partizan velika familija. Nas istiše što na većini utakmica na strani uživamo veću podršku od domaćina. Hvala svima koji rade u Partizanu, članovima uprave, Skupštine, zaposlednima po 40 godina. Te ljude moramo da čuvamo.

Foto: Starsport

 

Takođe, crno-beli su promovisali i svoju rakiju, koju su prisutni mogli i da probaju iz drvenih buradi. 

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading