RAT ČOVIĆA I MIJAILOVIĆA SE NASTAVLJA: Legenda srpske košarke OTKRIVA drugu stranu medalje!

Autor: Marija Stefanović

Sport

29.12.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Varnice između Nebojše Čovića (63) i Ostoje Mijailovića (42) sevaće još pet godina! Predsednik Crvene zvezde u ponedeljak uveče dobio je novi petogodišnji mandat u klubu s Malog Kalemegdana, treći po redu.

RAT ČOVIĆA I MIJAILOVIĆA SE NASTAVLJA: Legenda srpske košarke OTKRIVA drugu stranu medalje!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Nebojša Čović

Slična situacija bila je i u Humskoj pre nekoliko dana, gde je na skupštini kluba potvrđeno da Partizan neće menjati predsednika do 2026.

KAO ROGOVI U VREĆI

Ako se uzmu u obzir dosadašnji nastupi predstavnika večitih rivala, možemo da očekujemo da će klubovi i dalje voditi borbe kako na terenu tako i van njega. Pošto su Čović i Mijailović poslednjih pet godina, otkako je Ostoja došao u Partizan 2017, konstantno bili na ratnoj nozi.

Pored svih razmirica među večitim rivalima, legendarni trener Vlade Đurović (73) istakao je u razgovoru za Srpski telegraf da je dobra stvar to što Crvena zvezda i Partizan nisu menjali predsednike.

Republika

Foto: youtube.com/HappyTV

Vlade Đurović

- Čović godinama radi dobar posao sa crveno-belima. Klub je procvetao pod njegovim vođstvom. Stabilizovan je u finansijskom smislu, a pored toga, osvojene su i mnogobrojne medalje. Uvek pravi dobre poteze i verujem da će tako nastaviti i u budućnosti. Takođe, i Partizan je dao novi mandat Ostoji Mijailoviću, koji je ove sezone napravio neke dobre poteze za srpsku košarku. Ostanak Čovića i Mijailovića pokazuje da je stanje u srpskoj košarci veoma dobro - objasnio je Đurović.

KOŠARKAŠKI VELIKANI

S druge strane, nekadašnji trener Zvezde priznao je da nije očekivao da se Čović kandiduje za novi mandat nakon 10 godina provedenih u klubu i 17 osvojenih medalja.

- Iskreno, mislio sam da Nebojša neće ostati na Malom Kalemegdanu iz zdravstvenih razloga. Znam da je imao velikih problema sa zdravljem i da je dugo razmišljao šta da radi. Očigledno da još ima snage i volje za borbu, svaka mu čast na tome. Video sam da je u upravni odbor doveo velikane srpske košarke kao što su Igor Rakočević, Milan Gurović, Darko Miličić, ali i NBA zvezdu Nikolu Vučevića, to je dobar potez - zaključio je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading