PARTIZAN OBJAVIO: Brutalni Amerikanac u prvom planu (FOTO)

Autor:

Sport

27.12.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji je večeras trabao da odigra beogradski Partizan protiv gostujuće ekipe Mege, odložen je uprkos velikog broja koronom zareženih košarkaša.

PARTIZAN OBJAVIO: Brutalni Amerikanac u prvom planu (FOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Uprkos tome, Partizan nije propustio priliku da se na svom instagram profilu pohvali sa svojim Američkim košarkašem Zekom Ledejom koji je letos pojačao tim Željka Obradovića. 

Foto: InstagramPrintscreen

 

Podsetimo se, nekadašnji igrač Olimpije iz Milana, istakao je koliko se trudi da kako bi napredovao svakog dana. 

- Verujem da radimo tako da budemo bolji svakim danom. Igrali smo dosta utakmica sa produžecima, igrali smo protiv kvalitetnih protivnika. Nastavićemo da se borimo i radimo kako bismo napredovali svakog dana - počinje Ledej svoj intervju za klupsku televiziju.

Ledej je tada govorio i o tome da li su ispunjena određena očekivanja u Partizanu:

- Želeo sam da se takmičim, da osvajam trofeje, da pobeđujem šta god bilo potrebno za to. Trener ima visoke kriterijume i uporan je sa svakim igračem. Tako nešto možeš samo da poželiš, da je neko uporan da izvuče najbolje iz tebe svakog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading