PARTIZAN ZBOG NJEGA OSTAO BEZ EVROLIGE: Oglasio se Mijailović i STAVIO TAČKU!

Autor:

Sport

22.12.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio je da ne krivi italijanskog trenera Andreu Trinkijerija zbog odlaska pre početka prošle sezone.

PARTIZAN ZBOG NJEGA OSTAO BEZ EVROLIGE: Oglasio se Mijailović i STAVIO TAČKU!

Foto: Starsport

Minula takmičarska godina prošla je ispod očekivanja za crno-bele, a Mijailović se detaljnije pozabavio odlaskom Italijana u minhenski Bajern.

Prošla godina je bila užasno teška i ne krivim ni Trinkijerija niti bilo koga drugog. Imate osećaj da vam je nešto oduzeto, a nemate alate da se borite protiv toga. Ne mogu da tvrdim da bismo se vratili, ali biti prvi u naletu sa sve navijačima. Nedostajalo nam je mesec dana da ostvarimo snove. Ponosan sam da je klub ostao zajedno. Izdržao sam sve pritiske. Ne moram da budem u medijima da bi se znalo za mene, ponosan sam na to što jesam, a teško je govoriti o sebi - počeo je Mijailović, pa se potom dotakao i Željka Obradovića.

Republika

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Imali smo težak raspored, gubili utakmice, menjali trenere. Bio sam siguran da će biti jako teško u januaru i februaru. Ali sam odlučio da na vreme organizujemo sledeću sezonu. I bilo je teško raditi pod pritiskom organizovanih navijački grupa koje su kasnije odgovarale pred zakonom, kao i pred nekim ljudima. Dolaskom Savića poslali smo poruku javnosti. Razmišljali smo o treneru. Kada sam mu rekao da želim da se vrati Željko Obradović rekao mi je da bi voleo da vozi Formulu jedan, ali da to tako ne funkcioniše. Kada smo završili dolazak Obradovića to mi je jedan od najsrećnijih momenata u životu. Imali smo dva sastanka, imao sam osećaj u stomaku da će prihvatiti. Knjige će pisati o tome šta je on uradio - istakao je Ostoja Mijailović za podkast "Sportlight".

Podsetimo, "Parni valjak" je sa Trinkijerijem osvojio dva Kupa Radivoja Koraća, a u trenutno kada je sezone 2019/2020 prekinuta zbog pandemije koronavirusa, crno-beli su bili lideri ABA lige, kolo pre kraja regularnog dela takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading