NAJNOVIJE INFORMACIJE: Evo kada Lesor debituje za Partizan!

Autor:

Sport

20.12.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbijom je danas odjeknula vest da je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Francuz Matijas Lesor potpisao za beogradski Partizan.

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Evo kada Lesor debituje za Partizan!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Već duže vreme se spekulisalo u kojem će klubu Lesor nastaviti karijeru, pominjao se i povratak u Crvenu zvezdu ali od danas i zvanično od toga nema ništa, jer je Francuz, još jedan košarkaš u nizu koji je nakon Malog Kalemegdana pojačao ekipu iz Humske. 

Lesor sa crno-belima ima ugovor do kraja sezone, ali u zvaničnom saopštenju "Parnog valjka" nisu precizirali kada nekadašnji igrač Monaka, Crvene zvezde, Makabija, Unikahe stiže u Beograd.

Međutim, na to pitanje je odgovorio sportski direktor crno-belih, Zoran Savić. 

Trebao bi da stigne u sredu u Beograd. Trenutno smo u fazi planiranja puta i rezervacije karata. Videćemo u kakvom je stanju na treninzima za sledeću utakmicu -poručio je Savić za MaxBet sport.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo se, Lesor je ove sezone igrao u dresu Makabija sa kojim je potpisao kratkoročni ugovor koji nije produžen.

Kako za sada stvari stoje, Lesor će debitovati u narednom kolu ABA lige protiv Mege u meču koji je zakazan za ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading