NIJE SAMO LESOR! Obradović bacio Grobare u TRANS - još jedno POJAČANJE stiže pred Lokomotivu!

Autor:

Sport

20.12.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u sredu od 17:30 časova gostuju ekipi Lokomotive u Kubanju, a trener crno-belih Željko Obradović izjavio je da njegovi izabranici moraju da odigraju na visokom nivou, ukoliko žele "brejk" u Rusiji.

NIJE SAMO LESOR! Obradović bacio Grobare u TRANS - još jedno POJAČANJE stiže pred Lokomotivu!

Foto: Starsport

Željko Obradović

U danu kada je "Parni valjak" doveo Matijasa Lesora, Žoc je "Grobarima" saoptio još jednu sjajnu vest - vraća se Kevin Panter!

- Panter se vratio, Trifunović ima povredu ruke, dok problema sa kolenom ima i Rodion Kuruc. U dogovoru sa doktorom i kondicionim trenerom ćemo danas posle treninga doneti odluku da li će putovati neko od njih sa nama - ocenio je Obradović, a zatim se posvetio okršaju sa ruskim predstavnikom, koji poseeduje izuzetan kvalitet.

Republika

Foto: Starsport

Obradović i Panter

- Evidentno je da su oni promenili trenera posle poslednjeg kola u Evrokupu. Napravili smo skauting utakmice u VTB ligi. Isti su igrači, ali bilo je noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da dobijemo utakmicu. Igramo protiv tima koji ima izvanredne igrače na svim pozicijama. Napravljeni su da budu sledeće godine u Evroligi. Veliki je izazov pred nama, moramo da odigramo izvanrednu utakmicu ako želimo da pobedimo.

Što se tiče nove akvizicije, Žoc je poručio da je to u nadležnosti sportskog direktora Zorana Savića.

- To morate da pitate gospodina Zorana Savića. Ja sam skoncentrisna na ove momke i bavim se stvarima poput utakmice sa Lokomotivom.

 

 

Podsetimo, posle sedam rundi drugog po kvalitetu evropskog takmičenja Partizan je upisao skor 6-1, a na klupi "Lokosa" sedeće Srbin Branko Maksimović, umesto Jevgenija Pašutina, koji je smenjen nakon poraza od Hamburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading