ODBIJA DA ODE IZ PARTIZANA! Obradović ga ne želi, uprava spremila RASKID UGOVORA ali on ipak ostaje!

Autor:

Sport

15.12.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od dolaska Željka Obradovića na klupu Partizana usledilo je renoviranje tima što se najviše odnosilo na igrački kadar. Sa pojedinim igračima je sporazumno raskinut ugovor. Tako su pre vremena klub iz Humske napustili Pejdž, Tomas, Mozli i svi ostali koji nisu ispunjavali kriterijume najtrofejnijeg evropskog trenera.

ODBIJA DA ODE IZ PARTIZANA! Obradović ga ne želi, uprava spremila RASKID UGOVORA ali on ipak ostaje!

Foto: Starsport

KK Partizan

Takođe, crno-bele su pojačala zvučna imena evropske košarke a najzvučnije ime među njima bilo je Kevin Panter.

Između već pomenutih igrača sa kojim su crno-beli raskinuli saradnju još jedan košarkaš je tokom sezone trebao da napusti Humsku, tačnije već je bio viđen na izlaznim vratima, u pitanju je mladi Uroš Trifunović.  

Foto: Starsport

Uroš Trifunović

Mladi košarkaš nije, po procenama stručnog štaba, ispunio očekivanja. Trifunović za sada u ABA ligi za 15 minuta u igri prosečno postiže 5.6 poena, dok je u Evrokupu praktično neprimetan.

Obradović mu je ukazao priliku u četiri duela, na terenu je ukupno bio 32 i po minuta, a prosečno je ubacivao 2.9 poena. Međutim, do razlaza njega i Partizana, nije došlo.

Kako saznaju beogradski mediji saznaju, Trifunović nije prihvatio ponudu Partizana o sporazumnom raskidu ugovora. On je, naime, poručio da ima ugovor i da ne želi da ide. 

Nakon ovoga, Trifunović nije povučen na tribine ili udaljen iz ekipe već je praktično dobio drugu šansu.

Uroš je zvanično član crno-belih do 2024 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading