NOVAK NA KOLENIMA ZBOG ZVEZDE: Pogledajte NAJLUĐE REAKCIJE Đokovića sa meča u "Pioniru" (VIDEO)

Autor:

Sport

15.12.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sinoćnom meču Evrolige, koji je odigran u dvorani "Aleksandar Nikolić", Crvena zvezda je poražena od jednog od najvećih favorita za osvajanje ovog elitnog takmičenja, ekipe Barselone. Osim po napetom i brilijantnom meču, mnogi će ovaj meč pamtiti i po tome što su na parketu videli i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

NOVAK NA KOLENIMA ZBOG ZVEZDE: Pogledajte NAJLUĐE REAKCIJE Đokovića sa meča u "Pioniru" (VIDEO)

Foto: TwitterPrintscreen

Đoković u Pioniru

Novak je u zvezdinim bojama bodrio svoj voljeni tim, a poveo je i svog prijatelja i suosnivača PTPA, takođe tenisera, Vaseka Pospišila, koji je rekao da ovakvu atmosferu nikada nije doživeo.

 

 

Đoković je vatreno navijao, bodrio igrače, raspajivao Delije, pozivao ih da jače podrže ekipu i u momentu je delovalo kao i da vodi navijanje... posle koševa crveno-belih je skakao od sreće pored terena, dok je zbog nekih promašaja čak i padao na parket u očaju.

 

 

Interesantno je i to da je na prvi reket sveta na meč došao u majici koju su pravili Zvezdini navijači, na kojem su neki od legendarnih navijača Zvezde, poput Dragana Gage Nikolića, Miodraga Petrovića Čkalje, Iva Andrića, Ljube Tadića, Nebojše Glogovca, Tome Zdravkovića, Pavla Vujisića, Danila Bate Stojkovića i Velimira Bate Živojinovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading