JA SAM NJEGOV VELIKI NAVIJAČ: Legendarni Jasikevičijus SKINUO KAPU pred Đokovićem!

Autor:

Sport

14.12.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Šarunas Jasikevičijus je bio zadovoljan posle pobede svog tima nad Crvenom zvezdom 76:69, a na koferenciji je govorio i o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

JA SAM NJEGOV VELIKI NAVIJAČ: Legendarni Jasikevičijus SKINUO KAPU pred Đokovićem!

Foto: Starsport/Tanjug/AP

Novak Đoković i Šarunas Jasikevičijus

Jasikevičijus nije bio iznenađen dobrom partijom crveno-belih, a ova pobeda je jako bitna za Barselonu zbog paklenog ritma.

- Moramo prvo da vidimo kakav nam je raspored, tako da nisam siguran da mogu u tom slučaju da pričam o košarci visokog kvaliteta. Takođe, to nikada ne pokušavamo da koristimo kao izgovor, ali svakako ću proveriti raspored. Svaka pobeda u ovoj situaciji za nas je sjajna. Pokušavamo da preživimo ovaj težak periodu, tad ne govorimo mnogo o napredovanju i maksimumu. Kad dođete u Beograd bez dosta ključnih igrača i uzmete bodove, onda idete nazad kući, da slavite.

Na opasku da je Novak Đoković bio na meču i da su se neki njegovi igrači fotografisali sa njim, Jasikevičijus je pitao:

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Barselone se slikali sa Novakom Đokovićem

- Kada je bio sa njima?

Pošto je odgovor bio da se to desilo pre meča, Litvanac je rekao:

- Ja sam njegov veliki navijač. Zapravo, bio sam na njegovom prvom trijumfu uopšte na Vimbldonu, gledao sam ga. Novak je bio tada uz kompaniju sa kojom sam imao bliske odnose. Dva Izraelca su me odvela na teren, mislim da je bio broj 18, i rekli su mi, 'vidiš, ovaj momak je svetski junior broj jedan, biće dobar'. Ispostavilo se da nije bio samo dobar, već mnogo, mnogo bolji. Lepo je to, svi smo mi veliki ljubitelji tenisa. Posle meča je u redu da idemo da se fotografišemo sa njim -zaključio je Jasikevičijus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading