ZVEZDO, BARSA NIJE S MARSA: Crveno-beli sanjaju NOVO ČUDO!

Autor: Marija Stefanović

Sport

14.12.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli protiv Španaca jure novo čudo u Evroligi! Košarkaši Crvene zvezde pokušaće večeras (19.00, Sport klub 1) u Pioniru da naprave još jedno iznenađenje i da, posle Olimpijakosa (81:76), savladaju i veliku Barselonu.

ZVEZDO, BARSA NIJE S MARSA: Crveno-beli sanjaju NOVO ČUDO!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

To neće biti nimalo lak posao, posebno ako se uzme u obzir da izabranici Dejana Radonjića imaju negativan skor s Barselonom, koju su dobili svega dva puta i to 2016. i 2017, uz osam poraza. Pored toga, dodatno će im otežati posao to što Katalonci ove sezone igraju odlično i trenutno su prvi na tabeli sa skorom 12-2, dok je Zvezda na 12. mestu sa šest pobeda i osam poraza. Međutim, bivši košarkaš Vladimir Kuzmanović, koji sada radi kao sportski komentator, veruje da crveno-beli mogu da slave pred delijama.

- Barselona je trenutno najbolji klub u Evroligi i igraju odličnu košarku. Zato očekujem veoma dobar meč. Ukoliko crveno-beli budu odigrali kao protiv Olimpijakosa, imaće šanse da zaustave Katalonce pred domaćim navijačima - objasnio je Kuzmanović u razgovoru za Srpski telegraf.

Republika

Foto: printscreen

Vladimir Kuzmanović

Najveća pretnja klubu s Malog Kalemegdana na ovom meču biće Nikola Mirotić, Španac rodom iz Crne Gore sa srpskim korenima, koji je ove sezone u odličnoj formi.

- Mirotić igra nestvarnu košarku i postiže po 30 poena po meču. Ali on nije jedina pretnja za crveno-bele. Barselona ima mnogo kvalitetnih igrača i koga god da Šarunas Jasikevičijus izvede na teren, taj će odigrati odlično - objasnio je Kuzmanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading