JOKIĆ NE MOŽE SAM: Poraz Denvera, Bogdanovićev RAFAL protiv Vašingtona! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.11.2021

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi su od Memfisa rezultatom 106:97, Bogdanovićeva Atlanta uspela je da nadigra Vašington rezultatom 118:111, dok je Oklahoma, Alekseja Pokuševskog "pala" u Los Anđelesu gde su Klipersi trijumfovali sa pet poena razlike (99:94).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić (Denver) zaustavlja Kajla Andersona (Memfis)

Srpski centar Nikola Jokić ponovo je bio najbolji u ekipi trenera Majka Melouna. Džoker je susret u Memfisu okončao sa 23 poena, uz po sedam skokova i asistencija. Srbin je iz igre šutirao odličnih 9/15, zabeležio je i četiri blokade, ali utisak je da nije imao pravu podršku saigrača. 

Gordon je upisao dabl-dabl učinak od 15 koševa i deset uhvaćenih lopti, dok je Moris dodao 11 poena, ali nedovoljno za raspoložene Grizlise u čijim redovima je prednjačio Morant sa 26 poena.

Bogdan Bogdanović je bio odličan u trijumfu Hoksa sa 16 poena, a pogodio je i četiri trojke iz šest pokušaja. Srbin je sjajnu "ol araund" igru kompletirao sa po šest skokova i proigravanja, a u Atlanti je najbolji bio Jang sa 26 koševa. Poražene Vizardse predvodio je Bil sa 24, dok je Kuzma postigao 18 koševa.

Pol Džordž je u "gradu anđela" nosio Kliperse protiv Oklahome sa 32 poena, a Aleksej Pokuševski je još jednom bio zapažen u redovima gostujućeg sastava sa devet poena i pet uhvaćenih lopti.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

02.11.2021 08:01

Bravo Bogdane !!!!! Onaj drugi nije bitan