ŠTA LI NOVAK MISLI O OVOME? I zvanično je popio ZABRANU jer se nije vakcinisao! (FOTO)

Autor:

Sport

12.10.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ajboljih košarkaša današnjice Kajri Irving, izbačen je iz prvog tima Bruklin Netsa!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

On je izbačen iz tima jer je odbio da se vakciniše protiv koronavirusa! Klub je poručio da dok se god Irving ne bude vakcinisao, neće moći da bude deo ekipe i trenira sa timom.

- Nakon pažljivog razmatranja odlučili smo da Irving neće trenirati, niti takmičiti se sa ekipom. Doneo je ličnu odluku i poštujemo njegovo pravi da bira svoju budućnost. Njegov izbor ga ograničava da bude stalni deo tima i nećemo dozvoliti nijednom našem članu da učestvuje s skraćenim radnim vremenom. Imperativ je da gradimo hemiju kao tim i ostanemo verni našim vrednostima zajedništva. Naši ciljevi se nisu promenili i ići će u istom smeru- porčuju iz Bruklina.

 

 

Mnogo je sportista širom koji su u prethodnim mesecima u epicentru medijskih dešavanja zbog odbijanaja da se vakcinišu, a među njima je i najbolji teniser na planeti Novak Đoković!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading