ZVEZDA OSTALA BEZ VAŽNOG IGRAČA: Radonjić ZABRINUO Delije posle pobede protiv Budućnosti!

Autor:

Sport

04.10.2021

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u derbi meču 2. kola ABA lige savladali su podgoričku Budućnost rezultatom 71:63, a trener kluba sa Malog Kelemegdana Dejan Radonjić bio je zadovoljan nakon drugog abaligaškog trijumfa svojih izabranika.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić tokom meča sa Podgoričanima

- Početak je sezone, ali trudili smo se i dali sve od sebe da se ne ponovi prošla sezona i da stignemo do jako vredne pobede na svom parketu. Bili smo u situaciji koja je iziskivala da svaki igrač pruži i više od maksimuma. Uložili smo mnogo energije, ako se u obzir uzme činjenica da smo imali samo jedan trening pre meča, mogu da budem zadovoljan prikazanim - počeo je crnogorski stručnjak, a zatim se dotakao teškog perioda u trećem kvartalu, kada crveno-beli punih pet minuta nisu pogodili koš rivala.

- Treća deonica je bila ofanzivno veoma loša. Međutim, u poslednjem kvartalu smo podigli stepen agresivnosti u odbrani, stiglo je neophodno samopouzdanje u napadu, stekli smo dvocifrenu prednost, a zatim mirno priveli meč kraju.

Radonjić se osvrnuo i na povredu Stefana Lazarevića, rečima da je za Zvezdu u ovom momentu svaki igrač ključan.

Ono što me muči je činjenica da smo ponovo ostali bez jednog igrača. Lazarević neće pauzirati dugo, ali smo već u ubitačnom ritmu i svaki igrač nam je bitan. Nemamo vremena za trening, moramo da se posvetimo oporavku, a navijačima hvala na podršci - zaključio je Dejan Radonjić.

Podsetimo, naredni izazov crveno-bele čeka već u četvrtak, kada gostuju Makabiju u Tel Avivu u drugoj rundi ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading