UGOVOR NA ČETIRI GODINE: Zvezda dobila POJAČANJE pred sam start ABA lige!

Autor:

Sport

24.09.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani košarkaš Marko Gušić potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopšteno je na sajtu kluba.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde sa peharom ABA lige

Gušić može da pokriva više pozicija u tima, a rođen je 6. avgusta 2002. godine u Beogradu.

- Ovaj potpis je na prvom mestu velika čast za mene i još veća obaveza u narednom periodu. Za mene dokaz da se veliki rad i trud isplate jer sam se tako i izborio da uopšte dođem do prilike da treniram i učim sa prvim timom nakon problema i povrede koju sam imao - rekao je Gušić.

Znam da mi tek predstoji još veći rad, ali svaki trening sa stručnim štabom, trenerom Radonjićem i ovim igračma je za mene veliko iskustvo i prilika za dalje učenje i dokazivanje, dodao je Gušić.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda

Gušić pojačao prvi tim Zvezde

- Zvezda je moj klub, to nisam krio ni 2019. kada sam stigao u juniorski tim, ali mi je mnogo značila podrška i vera koju sam imao u periodu kada sam se vraćao na teren iz povrede i koji nije bio uopšte lak. Moje je da se borim i koristim svaki minut treninga ili utakmice kako bih napredovao i odužio se klubu koji je stao uz mene - rekao je Gušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading