KAD VIŠA SILA ŠALJE SIGNALE! Evo šta znači kad nađete novac na ulici!

Autor:

Lifestyle

04.10.2021

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Naći novac na ulici u vreme trenutne krize prava je sreća, ali pojedini tvrde da to ima i neko posebno dublje značenje.

Foto: Profimedia

Pronađeni novac sa sobom nosi i određenu poruku, Ilustracija

 

Kada pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao koja vam je prošla kroz glavu, ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija. Od toga zavisi i broj koji se nalazi na novčiću, a neki ukazuju na to da treba da ostanete pozitivni, neki da usporite i slično.

Portal themindsjournal.com donosi detaljno objašnjenje.

Ako nađete:

Novac s brojem 1

Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, dostignuća, napredak i uspeh. Poručuje vam da treba da ostanete pozitivni i da dolazi vaše vreme.

Novac s brojem 2

Ovaj broj ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da morate da naučite da se prilagodite, da morate znati važnost odnosa s drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice: ne možete uvek u svemu biti sami, ponekad je potrebno sarađivati s drugima.

Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja: trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Novac s brojem 5

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vreme je za rast, širenje, promene i pustolovine. Kovanica od pet dinara, novčanica od 50 i 500 dinara poručuju vam da morate da iskoristite svoje talente, a ne da ih potraćite.

Novac s brojem 10

Broj 10 želi da vam poruči da verujete svojoj intuiciji i uradite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena, prenosi Alo.

Komentari (0)

Loading