ISPLIVALI NOVI DETALJI UGOVORA: Armani hteo da zadrži Pantera a on prihvatio LUDAČKU PONUDU Partizana!

Autor:

Sport

24.08.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih transfer bombi u srpskoj košarci je dovođenje Kevina Pantera u beogradski Partizan, Željka Obradovića. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je bio prva "lasta" trofejnog stručnjaka na klupi crno-belih.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/BC Partizan TV

Panter je potpisao najskuplji ugovor u srpskoj košarci

Ubrzo su se pojavile spekulacije da je Panter potpisao najveći ugovor u istoriji srpske košarke i da će dobiti tri miliona evra za dve sezone.

Etore Mesina, trener Olimpije iz Milana odakle je Partizan i doveo ovog talentovanog košarkaša, nije želeo to da potvrdi, ali je dao interesantnu izjavu.

- Dali smo Panteru jednu veoma, veoma, veoma dobru ponudu. Nismo želeli da tražimo zamenu za njega, hteli smo da ostane. Međutim, on je prihvatio ponudu ludu ponudu Partizana - rekao je Mesina za italijanski "Skaj sport".

Panter je imao odličnu sezonu u dresu Olimpije iz Milana. Prosečno je beležio 14.3 poena i imao je velike zasluge za plasman na fajnal-for Evrolige.

Inače, on u Partizanu nema status stranca, pošto je dobio srpski pasoš dok je igrao u dresu Zvezde.

Podsetimo se, do sada su u Partizan stigli, Aleksa Avramović (Estudijantes), Zek Ledej (Armani), Rodions Kuruks (Milvoki), Dalas Mur (Gvangdžou), Alen Smailagić (Golden Stejt) i Kevin Panter (Armani), Jam Madar (Hapoel Tel Aviv) i Balša Koprivica (Detroit).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale70

24.08.2021 10:46

Ne vidim iz teksta o kojim "novim detaljima" je reč? Opet stara naklapanja,ne mislite valjda da je Partizan Panteru dao ugovor kakav ima Mirotić u Barsi?Da Partizan ima takav budžet opustošio bi Barsu,CSK,Efes itd...