ODLAZAK KAPITENA U VELIKOM STILU: Poznato kad je POSLEDNJA UTAKMICA Novice Veličkovića!

Autor: Republika

Sport

16.08.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je objavio raspored pripremnim utakmica za narednu sezonu, u sklopu kojih će biti i oproštajna Novice Veličkovića.

Republika

Foto: Starsport

Novica Veličković

 

U utorak, 17. avgusta, ekipa i stručni štab Partizana će otputovati na Zlatibor, gde će biti obavljen bazični deo priprema. 


Prvu test utakmicu, crno-beli imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Sedmog septembra, Partizan će u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog.

Jedanaestog i dvanaestog septembra, Partizan će učetvovati na turniru u Istanbulu. Rivali Parnog valjka biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

U Beograd stiže Anadolu Efes 16. septembra. Taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na "Janakopulos kup" koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading