TODOROVIĆ BEZ MINUTAŽE, SRBIJA BEZ FINALA: "Orlići" poraženi u polufinalu Svetskog prvenstva

Autor:

Sport

10.07.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od epskog finala sa Amerima.

RepublikaFoto: KSS
"Orlići"

"Orlići" su u polufinalu Svetskog prvenstva poraženi od Francuske rezultatom 75:69 (13:23, 20:16, 20:18, 22:12), pa će se u borbi za bronzu sastati sa Kanadom.

Ovaj poraz možda ide pomalo na dušu i selektoru Zoranu Lukiću koji nije ni sekund na parket poslao Stefana Todorovića. Podsetimo, on je u meču sa Letonijom pokazao da ima pobednički mentalitet, pošto je pogodio trojku za pobedu, a ovog puta ga nije bilo u igri.

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bili su Nikola Jović i Lazar Stefanović sa po 15 poena, a dvocifreni su bili još Mihailo Petrović i Filip Škobalj koji su dodali po deset.

Na drugoj strani je prednjačio Džejson Čikambu sa 19 poena.

U nedelju od 15 časova, naš tim će se boriti za bronzu. Protivnik će biti Kanada, koja je u prvom polufinalu izgubila od SAD – 86:92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

10.07.2021 19:59

Krivac je nas "trener" neznalica. Kad smo vodili +12 nasa sirovina nista nije promijenio. Francuski trener naredio presing na cijelom terenu. Tada je bilo vrijeme, na +12, da oshamutimo Francuze sa TROJKAMA i odvojimo se na +20 relaksirani. Sto vise pokusaja to bolje. Tek je poceo na kraju kad smo vec zjanili, da pokusava trojke i naravno neuspjesno. PROTIV ATLETSKOG TIMA KAO STO JE FRANCUSKA JEDINO ORUZJE JESU TROJKE. TROJKE. I TO NA +12 KAD SMO BILI RELAKSIRANI I KAD SMO MOGLI DA NAPRAVIMO +20 RAZLIKE. NA KRAJU FRANCUSKA 21 POKUSAJ TROJKI A MI 19, HEJ?! JA BI OVO DOBIO S LAKOCOM DA SAM VODIO TIM. Odstraniti "trenera" pod hitno.