(VIDEO) MEČ ZA SRČKU! Nestvarni Jokić i Lilard odigrali DUEL ZA PAMĆENJE!

Autor: Republika

Sport

02.06.2021

05:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi su savladali Portland Trejl Blejzerse 147:140 posle dva produžetka i tako su poveli 3:2 u prvoj rundi.

Nikola Jokić

Nikola Jokić je bio fenomenalan sa 38 poena, 11 skokova i devet asistencija. Glavni rival na drugoj strani Demijan LIlard je ubacio 55 poena!

Uz Jokića je heroj Nagetsa bio Majkl Porter koji je dao trojku na minut i po do kraja drugog produžetka koja je i prelomila rezultat i donela trijumf Denveru. Inače Denver je imao seriju 9:0 na kraju drugog produžetka. Blejzsersi su vodili 140:138 posle 12. i poslednje trojke Demijana Lilarda, a bio je i to poslednji koš gostiju na utakmici. Posle toga je Portland grešio, a za Nagetse su poentirali Jokić, Porter i Monte Moris.

Dejm je inače u ovom meču imao dve bitne trojke. Prva je bila na tri sekundi do kraja četvrte četvrtine kada je izjednačio na 121:121, a zatim i na šest sekundi do kraja prvog produžetka. Tada je inače Denver vodio devet razlike ali je to Lilard obrisao trojkama.

 

 

Uz Lilardovih 55 poena, 19 je dao Robert Kovington, a 13 je imao Jusuf Nurkić.

Naredni meč je u noći između četvrtka i petka, a tada će u Portlandu Denver imati prvu meč loptu.

Mnogo lakšu, ali jednako važnu pobedu upisali su FIniks Sansi protiv Los Anđeles Lejkersa. U petoj utakmici je bilo 115:85 za domaćina iz Arizone.

Izostanak povređenog Entonija Dejvisa je vidno uticao na Lejkerse. Lebron Džejms sa 24 poena i sedam asistencija je pokušao da uradi šta je mogao, ali bezuspešno. Najefikasniji na obe strane bio je Devin Buker sa 30 poena.

Na Istoku smo dobili seriju polufinala konferencije. Bruklin Netsi su trijumfom 123:109 izbacili Boston Seltikse posle pet mečeva i zakazali duel sa MIlvoki Baksima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading