DALA SAM JOJ 1.600 EVRA DA BI ME UNIŠTILA: Nadrilekarka Olgica umesto anestezija pacijentima govorila da IZDRŽE!

Autor: Republika

Hronika

02.06.2021

07:18

Olgica Markanović, osumnjičena da je "estetskim zahvatima" unakazila najmanje 11 žena i devojaka, uhapšena je juče na graničnom prelazu sa Hrvatskom dok je pokušavala da napusti Srbiju.

Youtube/Žena 21. Veka
Olgica Markanović

Advokat Vladan Gotovac, koji je u ime 10 oštećenih podneo krivičnu prijavu protiv Markanovićeve, za Objektiv kaže da sve devojke i žene koje on zastupa imaju vidljive ožiljke.

Radi se o trajnim oštećenjima na nosnoj piramidi, jagodicama i čelu. Priložili smo i medicinsku dokumentaciju zvaničnih ustanova, kojima su se obratile radi sanranja povreda – kaže Gotovac.

Posledice Markanovićevih dela su takve da je pitanje hoće li ikada doći do oporavka. – Nekoliko devojaka je u toliko teškom stanju posle svega da sam im preporučio da potraže pomoć psihijatra – kaže advokat.

Jedna od devojaka koje Gotovac zastupa u razgovoru za naš list ispričala je da je ceo slučaj razotkriven kada se broj žena koje je Markanovićeva, kako kaže, uništila, toliko uvećao da je bilo nemoguće da se njihove priče ne uvežu.

U početku nismo znale jedna za drugu. Prolazile smo pravi pakao. Svima nam je odgovarala isto. Ispadalo je da smo same za sve krive. Kad se samo setim… Uživala je da nam nanosi bol. Kada bih joj tražila anesteziju, govorila bi mi „Izdrži, izdrži”. Imala sam treći stepen opekotina, skinula mi je bez pitanja neke mladeže za koje ne znam da li su bili maligni – prisetila se ona "tretmana".

Markanovićeva je, kaže, obična kozmetičarka, a predstavljala se kao doktor.

Kod mene su drastične promene. Imam ožiljke, pigmentaciju, ma svašta… Dala sam joj 1.600 evra da bi me uništila – kaže ova mlada žena.

Sagovornica Objektiva nada se da će Markanovićevu stići zaslužena kazna za patnje koje je nanela.

Koliko znam, ima još nekoliko desetina oštećenih koje zastupaju drugi advokati. Nismo jedine – napominje naša sagovornica. Prema njenim saznanjima, Markanovićeva živi u Banjaluci, odakle je na svake dve nedelje dolazila u Beograd na dva-tri dana kako bi obavila "tretmane", posle čega bi se vraćala za Banjaluku.

Komentari (0)

Loading