KO JE MVP? Jokić odgovorio Lilardu pred POČETAK PLEJ-OFA!

Autor:

Sport

21.05.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić i njegov Denver startuju seriju mečeva prve runde Zapadne konferencije već u noći između subote i nedelje, a Srbin je prokomentarisao MVP trku!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Denver, kao treći tim Zapada u regularnom delu sezone, moraće da četiri puta savlada odlične Trejlblejzerse, a Jokić je prokomentarisao Lilardove tvrdnje da je Srbin ovosezonski MVP.

- Iskustvo je važno za nas u ovim mečevima. Imamo par igrača koji su već igrali u plej-ofu i to iskustvo da je svaki detalj bitan će nam pomoći protiv Portlanda- počeo je Jokić.

Upitan kako će ga Portland čuvati u ovim mečevima...

- Stvarno ne znam. Nurkić je dobro igrao odbranu protiv mene. Mogu da igraju jedan na jedan, mogu da me dupliraju, ali ko zna. Videćemo.

Upravo je Jokić sa Nurkićem kratak period bio saigrač u Denveru, pre nego što je košarkaš iz Bosne i Hercegovine trejdovan u Portland.

- Bilo je to pre četiri godine i obojica smo bili mladi. Mislim da bismo sad mogli da igramo zajedno, ali u tom trenutku kao da nismo znali šta da radimo, kao da nismo mogli da budemo u istom timu- objašnjava Jokić.

Usledio je potom i Jokićev odgovor na Lilardove tvrdnje da je baš on MVP NBA lige.

- Lepo je biti poštovan. I ja poštujem njega i ceo tim Portlanda. Imaju sjajnu ekipu i on sam ima odličnu sezonu. I on je definitivno u toj konkurenciji za MVP-a. Ali mislim da ni on ni ja ne mislimo o MVP nagradi kao o vrlo važnoj stvari, već da sagledavamo širu sliku. On je odličan momak i igra na vrlo visokom nivou- poručio je Nikola Jokić.

Zanimljivo, malo ko je do sada u američkim medijima ozbiljno uzimao Lilarda za kandidata, ali srpski košarkaš ceni njegove kvalitete.

U međuvremenu je Jokić ušao u uži zbor kandidata za MVP titulu gde si mu rivali Stef Kari i Džoel Embid.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading