MVP, MVP! SAD JE STVARNO KRAJ: I Amerikanac PRIZNAO - Jokić je ZA KOPLJE bolji od svih nas!

Autor:

Sport

20.05.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje odjekuju Amerikom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić na meču protiv Golden Stejta

Portland će na startu plej-ofa ukrstiti koplja sa Denverom, a njihov najbolji igrač Demijen Lilard, jedan od kandidata za MVP priznanje, priznao je da je centar Nagetsa Nikola Jokić zaslužio laskavu titulu najkorisnijeg igrača lige.

- Nikola Jokić je igrao više od bilo koga. Bio je prisutan na svakom meču, blistao je. Džamal Marej se povredio. Vil Barton se povredio, ali oni su nastavili da igraju dobro - rekao je Lilard, a onda se osvrnuo na Stefa Karija.

Stef je imao sjajnu sezonu. Očigledno je da mora da se priča i o njemu, ali ne mislim da će on pobediti. Njegov tim je tek osmi nosilac, ne vidim da to tako funkcioniše. Tako da ne vidim kako da ne date nagradu Jokiću ili Embidu. Ja bih je dao Jokiću pre nego Embidu, samo jer je Embid propuštao utakmice.

Amerikanac je analizirao i predstojeću seriju protiv Denvera u doigravanju Zapada.

Mislim da su šanse u seriji 50/50. Oni će ući i reći, 'možemo da pobedimo, trebalo bi da pobedimo'. I mi ćemo ući i reći da bismo mi mogli da pobedimo. Ono što je bilo u regularnom delu sezone, ne računa se. Uopšte više ne mislim na te utakmice - zaključio je Demijen Lilard.

Jokić je nastupio u svih 72 meča Nagetsa tokom regularnog dela sezone uz prosek od 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije, a imao je i 1,3 ukradene lopte po meču. Četa trenera Majka Melouna prvi duel sa Portlandom odigraće u noći između subote i nedelje, a o njihovim šansama u plej-ofu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading