DENVER U NEVERICI - UOPŠTE GA NE CENE! Uzalud DOMINACIJA, Jokić saznao LOŠU VEST pred plej-of!

Autor:

Sport

19.05.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doigravanje je počelo, Nagetsi u nedelju ujutru igraju prvi duel, ali su im šanse za podvig na nivou teorije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Denvera, srpskog centra Nikole Jokića, u noći između subote i nedelje od 4:30 časova dočekuju Portland u prvom meču NBA plej-ofa, a sudeći po kladionicama Nagetsima se ne daju gotovo nikakve šanse za osvajanje "prstena".

Naime, kvota da će četa trenera Majka Melouna osvojiti NBA ligu kreće se između 27 i 30, a oni su tek deveti favoriti. Ovakve predikcije su prilično začuđujuće jer Denver ima sjajnog Srbina koji je glavni kandidat za MVP priznanje u tekućoj sezoni u kojoj je još jednom nosio svoj tim sa kojim je izborio prednost domaćeg parketa uoči doigravanja.

Prilično komotni favorit za titulu je Bruklin (3,5-4), a zatim sledi branilac trofeja, ekipa Los Anđeles Lejkersa (5-5,50), pa njihov gradski rival Klipersi (5,5-6).

Ispred Denvera su još Juta, Filadelfija, Milvoki, Finiks i Majami. 

Dakle, od srpskih asova "preko bare" Nemanja Bjelica ima najbolje izglede da se domogne "prstena" sa svojim Hitom, dok je na Džokeru da proba da još jednom razuveri bukmejkere. Podsetimo, na startu sezone njemu se nisu davale gotovo nikakve šanse da ponese titulu najkorisnijeg košarkaša, ali je sada i po njima to gotovo izvesno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading