(VIDEO) BRUTALNI TEJTUM UVEO BOSTON U PLEJ-OF: Strašna Indijana eliminisala "letećeg Majkla"

Autor:

Sport

19.05.2021

04:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plej-in utakmicama u Istočnoj konferenciji počele je doigravanje u najjačoj ligi na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejson Tejtum protiv Rasela Vestbruka

Prve večeri plej-ina su plasman u plej-of obezbedili Boston Seltiksi.

Seltiksi su iskoristili domaći teren i savladali su Vašington Vizardse sa 118:100.

Ekipu Bostona je do pobede predvodio fantastični Džejson Tejtum koji je postigao 50 poena. Osim njega, raspoložen je bio i Kemba Voker koji je ubacio 29, a Tristan Tompson je sa po 12 poena i skokova imao dabl-dabl.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Bredli Bil sa 22 poena, Rasel Vestbruk je dodao 20, uz 14 uhvaćenih lopti, dok je Iš Smit ubacio 17.

Boston će zahvaljujući ovom trijumfu u plej-ofu igrati protiv Bruklin Netsa, dok će Vizardsi imati još jednu šansu u plej-inu.

Vašington će još jedan meč za ulazak u plej-of igrati protiv Indijane koja je ubedljivo porazila Šarlot rezultatom 144:117.

Pejsersi su do pobede protiv tima čiji je vlasnik Majkl Džordan došli sjajnom timskom igrom, pošto je čak osmorica igrača Indijane imalo dvocifreni učinak. Najefikasniji je bio Ošej Briset sa 23 poena, 21 je dodao Dag Mekdermot, a na korak od tripl-dabla je bio Domantas Sabonis sa 14 poena, 21 skokom i devet asistencija.

U poraženoj ekipi je prednjačio Majls Bridžis sa 23 poena, a Kodi Zeler je dodao 17.

Pejsersi i Vizardsi će za dva dana odmeriti snage u Vašingtonu, a pobednik tog meča će ići na noge najboljem timu Istoka, Filadelfiji Seventisiksers.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading