NOŽ U LEĐA GROBARIMA: Crveno-beli dovode dva velika ljubimca navijača Partizana

Autor:

Sport

18.05.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaško tržište narednog leta će biti veoma vruće.

RepublikaFoto: Starsport
Džok Lendejl protiv Crvene zvezde

Kako prenosi italijanski portal "15min.it", dva bivša košarkaša Partizana su na meti Olimpijakosa, kluba čiji navijači gaje bratske odnose sa pristalicama Crvene zvezde, pa bi to sigurno zasmetalo Grobarima.

U pitanju su Džok Lendejl i Najdžel Vilijams-Gos.

Sa jedne strane, Lendejl želi da se oproba u NBA ligi, ali ukoliko ne stigne poziv sa "one strane bare", najverovatnije će obući dres kluba iz Pireja.

Za razliku od njega, Vilijams-Gos će sigurno ostati u Evropi, samo je pitanje da li će nazad u Olimpijakos, za koji je već nastupao, ili će preći u Žalgiris, za koji ga vrbuje saigrač iz Lokomotive Mantas Kalnietis.

Iskreno, ne mogu da kažem ništa loše o njemu. Super je lik, timski igrač. Veoma pametna, vrlo vredna osoba. Mogu da dam glavu da takav košarkaš neće napraviti problem i neti će narušiti mikroklimu kada dođe. Stalno napreduje, vredno radi. Ako bi me Paulius Motiejunas (predsednik Žalgirisa) pitao da li je takav košarkaš pogodan za mesto plejmejkera, rekao bih mu da je više strelac, odnosno više 'dvojka' nego 'jedinica'. Može savršeno da deli lopte, ali nije primarni organizator igre. Igra nerealno dobru sezonu. Definitivno će imati opcije na tržištu, mlad je, pa će imati izbora - rekao je nedavno Litvanac za medije u domovini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading