OTKRIVEN TAJNI PLAN SAŠE POPOVIĆA I SUZANE KOJI SU SKOVALI: Pevačica je uzela basnoslovan novac, A SAD ĆUTI, EVO I ZAŠTO!

Autor:

Zabava

21.05.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana uzela abnormalnu svotu novca..

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Suzana uzela novac od Saše..

Suzana Jovanović poželela je da nakon 11 godina snimi nove pesme, a za to je od muža uzela čak 100.000 evra.

Suzana snimila novi album!

Saša ni reč nije rekao, čak je podržao da angažuje najbolje autore i reditelje spotova, čak je putovala u Tursku na snimanje, ali to još niko nije ni čuo ni video. Pričalo se da izlazi u januaru, pa sad u septembru. Niko ne zna šta se dešava, a njih dvoje ćute.

–Suzana je spremila čak osam novih pesama i  osam vrhunskih spotova koje je radio Dejan Milićević. Saša se naravno pitao oko svega, pa ko zna posao bolje od njega! Nije žalio para, dao je skoro 100.000 evra, jer njegova žena to zaslužuje. Ona je nestrpljiva, htela da da što pre album izađe, ali on kaže da je pamenije da sačekaju jesen. Misli da će se do tada mnogo toga vratiti u normalu, da će korona oslabiti i estrada oživeti. Suzani nije drago zbog toga, ali veruje mužu, zna da on nikada nije pogrešio. Ona ima i neke duetske pesme, jedna je sa Viki Miljković, ali dogovor je da ni kolege pevači ništa ne otkrivaju do septembra – kaže za Svet izvor blizak Suzani. Plan je da ona i Saša posle finala Zvezda Granda odu u Opatiju gde imaju stan i usidrenu jahtu, da celo leto uživaju, a da po povratku u Beograd, krene promocija albuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading