OSTALI SRBI ZASENILI JOKIĆA: Sjajni Pokuševski REKORD KARIJERE, Bjelica ubacio 20+

Autor: Republika

Sport

17.05.2021

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su odigrani poslednji dueli regularne sezone NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikola Jokić u porazu Denvera od dizivijskog rivala Portland Trejlblejzersa 132:116 je upisao 21 poen u tri skoka i dve asistencije.

U laganoj pobedi Portlanda su plenili Si Džej Mekolum sa 24 poena, Demijan Lilard je upisao dabl-dabl sa 22 poena i 10 asistencija. Jusuf Nurkić je upisao 20 poena i 10 skokova.

Nemanja Bjelica je odigrao najbolju partiju posle dugo vremena sa 21 poenom za Majami Hit. Pali su Detroit Pistonsi 120:107.

Mladi Aleksej Pokuševski je zablistao za Oklahoma Siti Tander sa 29 poena, uz osam skokova. Klipersi su odmarali sve zvezde pred ple-of, stoga je ekipa "gromova" mogla da isprati sezonu pobedom . Bilo je 117:112.

Bobi Marjanović je upisao tri poena za Dalas Maverikse koji su izgubili od Minesota Timbervulvsa 136:121. Porzingis i Dončić su bili najraspoloženiji sa 18 poena, kod "vukova" je Entoni Edvards sa 30 poena.

Slede plej-of dueli!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading