BJELICA SE PROBUDIO: Dvocifren za Majami, Janis i Baksi ipak nezadrživi

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milvoki Baksi su pobedili Majami Hit 122:108 u jedinoj utakmici sinoćnog programa NBA lige.

RepublikaFoto: youtube.com//nba screen
Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica je konačno iskoristio priliku i došao do značajnije partije u redovima novog kluba. Za Majami je ubacio 11 poena (3-8 iz igre za 21 min), uz po 4 skoka i asistencije, i 2 ukradene lopte.

Hit je igrao bez Džimija Batlera, kojeg muče leđa, a tim iz Floride izgubio je uprkos tome što je izjednačio rekord organizacije po broju ubačenih trojki – 22, iz 49 pokušaja.

Najefikasniji je bio Kendrik Nan sa 31 poenom (13-18 iz igre, 6sk, 3ast), Dankan Robinson dao je 17 poena, baš kao i Goran Dragić (6-16 iz igre). 

Baksi su trenutno treći, Hit šesti, i vrlo je moguće da se sastanu u prvoj rundi plej-ofa. Međutim, na tabeli još može da dođe do promena poslednjeg dana – Baksi gostuju Čikagu, a Majami u Detroitu u potrazi za pozicijom više, koja ne zavisi samo od njih, već od Bruklina s jedne (rival Klivlend), i Njujorka s druge strane (rival Boston).

Prošle sezone, Majami je na putu ka velikom finalu eliminisao Milvoki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading