(VIDEO) KOBI BRAJANT U KUĆI SLAVNIH: Srceparajuć govor supruge Vanese obišao svet

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

05:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradala ikona NBA lige Kobi Brajant primljen je posthumno u košarkašku Kuću slavnih.

RepublikaFoto: youtube.com/NBA
Vanesa Brajant

Ikona Los Anđeles Lejkersa primljena je u prvom roku, pet godina od penzionisanja, zajedno sa momcima protiv kojih je vodio ratove na terenu Timom Dankanom i Kevinom Garnetom.

Suprugu Vanesu je na binu izveo najbolji svih vremena Majkl Džordan, Kobijev mentor, uzor i  među najboljim prijateljima.

- Uvek sam odbijala da hvalim mog supruga privatno jer sam mislila da on to dobija i previše od fanova i da treba da ga neko vrati u realnost. Sada, verujem da se smeje u raju jer ću mu odati počast za sve što je učinio na jednoj od najtežih scena u javnosti. Vidim ga sad skršenih ruku kako kaže "Vidi, vidi...Nije li ovo nešto?" On i Điđi su zaslužili da budu ovde da ovome posvedoče. Ona bi bila ponosna na svom tatu. Čak je tražio šestu kartu za najmlađu ćerku.

- Niko nikada neće biti kao Kobi. On je bio poseban, skroman van terena, ali veći od života Da je ovde, imao bi podugačak spisak onih kojima bi se zahvaljivao: prijateljima, porodici, mentorima, Lejkersima, rivali i saigračima. Jedan od najtežih momenata na ovoj sceni. Hvalam vam svima. Uključujući one koji su mu rekli da neće biti ništa on njega, motivisali su ga i dokazao im je. Kobi je bio na posebnom nivou, dao je košarci sve, igrao je kroz povrede, nikad nije išao prečicom - govorila je Vanesa.

Podsećala je na njegovu istrajnost, borbu sa povredama, koliko je bio fenomenalan otac i suprug, izuzetan i van terena.

Pogledajte ceo govor ovde:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading