DOZVOLILA MUŽU ŠVALERACIJU: Potpisan UGOVOR O VARANJU između PEVAČICE I KOŠARKAŠA, poznat broj prevara!

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni ruski košarkaš Andrej Kirilenko je svojevremeno sa suprugom Mašom imao ugovor o dozvoljenoj prevari.

Foto: Instagram.com/Masha Lopatova
Maša i Andrej Kirilenko

Sadašnji predsednik ruskog košarkaškog saveza je imao dugu i bogatu karijeri u NBA ligi, a pod stare dane se vratio u Evropu. 

 

 

 

 

Njegova supruga Maša Kirilenko, ćerka čuvenog reprezentativca SSSR-a Andreja Lopatova je poznata pop pevačica Rusiji, a u svetu se pročulo za nju zbog sprecifičnog odnosa sa svojim suprugom.

 

 

 

 

Mnogima zvuči neverovatno, ali za merila patrijarhalne pravoslavne države poput Rusije, Andrej i Maša imaju avangardni odnos u braku. Glavni razlog za to je ugovor koji postoji između njih dvoje u kom je Maša dozvolila Andreju da je prevari isključivo jednom godišnje tokom naporne NBA sezone.

Maša to objašnjava time da su NBA igrači prosto prevelike zvezde, koje u svakom stopu prati buljuk raspomamljenih devojaka, željnih da provedu noć sa njima i da je prosto teško odupreti se:

- Zabranjeno voće je uvek najpoželjnije. A sportisti su naročito tome podložni. Kada detetu kažete 'Nema pice, nema pice. nema pice!', šta će najviše želeti? Pa picu - pričala je Maša još 2006. godine za lokalni Solt Lejk Tribjun, da bi o istoj tebi pričala i za ESPN.

- Sportisti u SAD su vrlo poželjni. Jure ih devojke, tako da je teško da se odupru. Takva im je priroda. Ako se već pribojavam, ali ga pustim da to uradi - to nije prevara - istakla je pevačica.

 

 

Zatim se Andrej nadovezao na tu priču i podelio svoje viđenje:

- Naravno da sam se iznenadio. Ne planiram da je prevarim, ali mi je samo rekla 'Ako hoćeš, slobodno možeš' - izjavio je Kirilenko i priznao šta zaista želi:

- Hoću mnogo dece, kao tipična porodica u Solt Lejk Sitiju (grad u kom je klub Juta Džez). Ako ti nešto nije dopušteno, ti to želiš, ali ako nije - onda ti nije potrebno.

Par živi u srećnom braku od 2001. godine i imaju dva sina Fjodora i Stepana i ćerku Aleksandru. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading