NEĆU VIŠE DA SE DROGIRAM I PIJEM! Darko Lazić se zakleo Marini u manastiru da će se promeniti!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

15.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina, Aleksej i ja smo ponovo zajedno, sve je kako treba. Obišli smo svetinju kod Šapca. Dok smo putovali, pričali smo u kolima i obećao sam joj da više neću da pravim probleme, potvrdio je pevač

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Darko i Marina pružili novu šansu braku

Pevača Darka Lazića (29) majka Branka pomirila je s verenicom Marinom Gagić, koja je, kako je Srpski telegraf prvi pisao, pre nekoliko nedelja napustila njegov dom zbog dovođenja u vezu s Veljkom Belivukom i problemima s pićem i drugim porocima, koje je folker imao.

Naime, Lazićeva majka insistirala je danima da njen sin ode u Pećince kako bi izgladio odnose s budućom suprugom, a onda ih je nagovorila da odu u manastir da bi vreme proveli nasamo u miru, te se Darko na svetom mestu Kaona Marini zakleo da će se smiriti, te prestati da pije i da se drogira.

 - Darko nije mogao da spreči Marinu da s detetom ode kod svojih u Pećince, ali je svakodnevno posle svađe išao tamo da provede vreme s detetom. Marina nije htela da se miri, nije htela da čuje o povratku u Brestač jer joj je bilo preko glave da se stresira zbog Darkovog ponašanja, pijančenja i svega kroz šta je zbog njega prošla u poslednje vreme. Njegova majka Branka je patila što ne viđa unuka, pa je Darka molila da uradi sve što može da ih vrati. Pričala mu je: "Sine, dovedi mi Alekseja i Marinu, nemoj da te majka moli. Moraš da se promeniš, nemoj da svi ispaštamo zbog tebe. Samo se stresiramo, kad god me neko pozove ja mislim da ti se nešto desilo. Reci Marini da ja garantujem da si se promenio, doći će ona." Darko je na kraju poslušao majku, otišao u Brestač i ubedio Marinu da se vrati nazad. Videli smo je svi u ulici kad je došla, bilo nam je drago! Sutradan su se spakovali i otišli u manastir jer je Darku majka objasnila da ne bi bilo loše da popričaju sa sveštenikom kod kog je ona odlazila još dok je njegov otac Milan bio živ - ispričao je za naš list izvor blizak pevaču.

 Darko: Obišli smo Manastir Kaona. Prijalo nam je da malo promenimo sredinu

Da bismo proverili naša saznanja, stupili smo u kontakt s pevačem, koji nam je potvrdio da je uspeo da vrati verenicu i sina, ali i da menja svoje ponašanje nabolje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Darko se u manastiru zakleo Marini

- Marina, Aleksej i ja smo ponovo zajedno. Sve je kako treba. Obišli smo Manastir Kaona. Dok smo putovali, pričali smo u kolima i obećao sam joj da više neću da pravim probleme, da se drogiram i pijem. To sam posle uradio i u manastiru. Porodica mi je nedeljama u haosu zbog svega što se pisalo, a sećate se da je sve krenuo kad su me doveli u vezu s Belivukom. Majka je još mnogo osetljiva zbog smrti oca, sve je to sveže, pa joj nikako nije trebalo da se još i zbog mene nervira. Nisu dužni da trpe zbog toga što sam javna ličnost i što imam pritisak medija - priča Darko za Srpski telegraf i nastavlja:

- Planiramo da obiđemo još nekoliko manastira. Prija nam svima da se malo sklonimo, da promenimo sredinu i da se posvetimo jedni drugima. Čekam polako i da počnem da radim, spremam nove pesme, a u međuvremenu snimam i nove klipove iz kuhinje za Jutjub kanal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading