(FOTO) DARKO NAJAVIO SVADBU, A ONA SE NE VRAĆA: Otkrivamo gde je Lazićeva VERENICA Marina!

Autor:

Zabava

12.05.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić sama obilazi srpske krajeve.

Foto: instagram.com/new_me911
Darko Lazić i verenica Marina Gagić

Nakon što je pevač Darko Lazić nedavno najavio svadbu sa verenicom Marinom Gagić, a kako bi, kako je naveo, zapušio usta zlim jezicima, bura oko ovog para ne jenjava.

Poznato je da je Gagićeva boravila kod svojih roditelja nešto više od nedelju dana, a nakon medijskih natpisa vezanih za njenog verenika. 

S obzirom da je najavljeno venčanje, svi su očekivali da će Marina i Darko ponovo postati nerazdvojni. Međutim, očigledno nije tako.

Marina u poslednje vreme objavljuje fotografije na kojima je sama, a od njenog verenika Lazića nema ni traga. Tako je bilo i sada kada je odlučila da poseti manastir Kaonu, blizu Šapca.

Foto: printscreen/instagram
Uživa u samoći...

Mnogi se pitaju gde je Darko dok mu verenica obilazi srpske predele, uzimajući u obzir da ih očekuje priprema za najavljeno venčanje.

 

 

Iako bez verenika, Gagićeva nesumnjivo uživa, a kada će se vratiti u zajednički dom još uvek nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Grujica

14.05.2021 14:13

Nema tog Boga ni manastira, koji njoj moze pomoci! Nema pomoci onoga ko nema - pameti! Vratice on nju, i napraviti joj jos 2, 3 mandova, pa je najuriti!