ŠA NAPUŠTA ZADRUGU: Reper u agoniji, počinje RAZVOD SA IVANOM!

Autor:

Zadruga

29.04.2021

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša u toku jučerašnjeg dana dobio je papire od advokata svoje zakonite supruge Ivane Aleksić za sporazumni prekid braka, a nakon toga pokušao je da se više informiše kod Marka Đedovića.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mora da izađe zbog razvoda... Nenad Aleksić Ša

Reperova supruga Ivana Aleksić pokrenula je proces za razvod braka, a na tu odluku odlučila se nakon što je primetila da njen suprug ima emocije prema Tari Simov sa kojom je započeo i vezu u "Zadruzi".

Ša se obratio Đedoviću pa ga pitao kako će se odvijati proces sporazumnog okončanja braka, ali je isticao sve vreme da on ne želi da imovinu deli na pola:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Reper juče dobio papire za razvod

- Ja ne znam kako sada ovo ide sa sporazumom? - pitao je Ša.

- Vidi sa advokatom kako ćete za proveru stanja, daj mu ovlašćenje. Vidi sa advokatom, jedna je parnica za razvod, a druga je za podelu imovine. Vidi s njim tačno šta i kako, neka ti kaže. Samo prvo vidi šta hoće- šaputao je Đedović.

- Ne može da dobije šta hoće, već šta ja hoću- uvereno je odgovorio Ša.

- Može, nemoj da se inatiš. Može da te g**i po sudovima godinama, da ne možeš da dirneš pare sa računa - rekao mu je Đedović.

- Ja sam ti pričao kako sam sve stekao- rekao je reper.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I sa Tarom pričao o razvodu... Simovljeva i Aleksić

- To zakon ne interesuje. Vi ste u bračnoj zajednici i ona je ravnopravni učesnik tog braka, nikad ništa da nije radila. Trpela je tvoje odsustvo, trpela je tvoje ponašanje. Druže, takav je zakon. Sigurno će tvoj advokat doći sa predlogom ili će od tebe tražiti predlog. Sporazum je najbolji, jer sve ostalo je razvlačenje- poručio mu je Marko.

- Mnogo mi je lakše sad. Znači meni je ovo stiglo i ja sad treba da pozovem advokata?- upitao je Ša.

- Ne, rekla ti je da će sutra doći advokat- rekao mu je Đedović.

Kako se da zaključiti iz ovog razgovora, sutra će advokat izvesti repera iz "Zadruge" kako bi obavio s njim razgovor bez prisustva kamera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading