PROMENILA PREZIME, PA SA SINOM NAPUSTILA SRBIJU! Aleksandra Prijović podgrejala priče o razvodu!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.05.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih nedelja sve su glasnije spekulacije o problemima u braku pevačice Aleksandre Prijović i njenog supruga Filipa Živojinovića, a njeni potezi govore da gde ima dima, ima i vatre.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Priče o problemima u braku poznatog estradnog para nedavno su pokrenute nakon što je pevačicu snimila ekipa "Paparaco lova"  sa drugim muškarcem dok Filip nije bio tada u njihovom porodičnom domu.

Aleksandra se tada oglasila i rekla kako se ona i njen suprug smeju pričama da mu je neverna. Taman kada se ova bura stišala, pevačica je sa društvenih mreža uklonila Filipovo prezime Živojinović i vratila svoje devojačko.

Tada su glasine o problemima u ljubavnom raju bile sve glasnije. Najnovijim potezom Aleksandra je dodatno dolila ulje na vatru.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic123
Aleksandra sa sinom napustila Srbiju

Naime, ona je otkrila da je sa sinom napustila Srbiju i otišla u toplije krajeve. Na fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama nema Filipa Živojinovića.

Izgleda da ipak nije sve idealno u njihovom braku kao što je pevačica prethodno tvrdila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading