DEČKO JE OSTAVIO NAKON ŠTO JE ZATRUDNELA, PA BILA U TAJNOJ VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! Sve ljubavne pikanterije "Zvezde Granda"!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od pevačica koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda" iza sebe ima veoma burnu ljubavnu prošlost ispunjenu velikim promašajima.

Foto: instagram.com/biljana secivanovic
Biljana Sečivanović

Pevačica Biljana Sečivanović godinama je na muzičkoj sceni, a mnogi će se začuditi kada budu saznali kakve je ona ljubavne brodolome i ispade imala pre nego što je definitivno pronašla bračnu sreću.

Biljana je naime po završetku srednje škole odlučila da se preseli u Austriju, gde je i živela nekoliko godina. Tamo je uplovila u vezi sa jednim tamnošnjim biznismenom, sa kojim je i zatrudnela. Kako su mediji svojevremeno pisali, on ju je ostavio čim je saznao da je u blagoslovenom stanju. Biljana je odbila da prihvati alimentaciju i sa sinom se posle porođaja vratila u Srbiju.

Pevačica je posle raskida sa Matejinim ocem pomirila se sa Bojanom Obradovićem, klavijaturistom benda „Casper“ sa kojim je ranije bila u vezi i neuspešno pokušavala da dobije dete. Njihova veza je ukupno trajala 13 godina, a prekinuli su je 2010. kada je pevačica rešila da se preseli u Beograd.

Biljana je dugo krila svoju vezu sa Rolandom, bratom Veljka Piljikića inače supruga folk pevačice Svetlane Seke Alekić. Ova veza je bila tajna jer je  između ostalo on bio oženjen, a s obzirom na to da su posle nekog vremena  zajedno počeli da se pojavljuju u javnosti, očigledno je da mu je pevačica tada bila  jedina žena u životu.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana pronašla svoju sreću

Ni ova ljubav nije potrajala, pa su posle dve i po godine veze raskinuli. Sreća joj se konačno osmehnula 2017. godine kada je upoznala biznismena Aleksandra Nedića. Nedić je takođe bio oženjen i ima ćerku Nikolinu. Biljana i Aleksandar su se verili početkom 2018. godine. Njih dvoje su stali pred oltar prošle jeseni i nastavili da uživaju u svojoj sreći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading