SLAVICA ĆUKTERAŠ O AGONIJI KROZ KOJU JE PROŠLA: Nisam mogla da prestanem sa nastupima zbog Granda, lečila sam se, pa bežala sa scene!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.03.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slavica Ćukteraš na muzičku scenu stupila je kroz muzičko takmičenje "Zvezde Granda", ali kada je bila na vrhuncu popularnosti suočila se sa velikim unutrašnjim lomovima.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Slavica Ćukteraš

Naime, popularna pevačica otvorila je dušu i progovorila sa problemom sa kojim se suočila s početka karijere zbog kojih je morala da potraži i stručnu pomoć.

Naime, ona je imala snažne napade anksioznosti i kada je bila na vrhuncu popularnosti, ali tada nije mogla da pauzira sa karijerom zbog potpisanog ugovora sa "Grandom" koji ju je i stvorio kao pevačicu i muzičku zvezdu:

- Na vrhuncu karijere sam i radila pod napadima panike. Nisam mogla da prekinem s poslom ni zbog ugovora, a ni zbog želje da sve to pobedim, ali je bilo situacija kada sam bežala sa bine, posle 20 minuta rada tražila pauzu od po 10 minuta... Lečila sam se i istovremeno radila. Bila je to neka moja unutrašnja, tajna borba. Mnogo sam nastupala i snimala, izlazila na Grand festival pod ogromnom panikom. To mi je bio teži period u životu - rekla je Slavica za Stil.rs

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica je dodala i kako nije naišla na razumevanje okoline zbog situacije u kojoj se nalazi:

- Niko oko mene nije imao napade panike, nisu znali o čemu se radi i niko nije razumeo. Govorili su mi: "Ajde, bre, šta ti je, šta tripuješ, nije ti ništa." A kad mi to kažu, meni bude još gore. Pre nego što sam otišla kod neuropsihijatra, eliminisali smo organske uzroke. Bila sam devojka od 20 godina zdrava kao dren. Desilo se zbog prirode posla, medija i pritisaka, loše ishrane, neprestanih putovanja... U krajnjoj liniji, nije ni prirodno da devojka od dvadesetak godina bude toliko popularna. U tim godinama ste na neki način i dalje dete, ma koliko vi mislili da niste - objasnila je Ćukteraš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading