OSTAJE MU SAMO DA SE NERVIRA: Radonjić u OČAJU posle teškog poraza u Evroligi!

Autor:

Sport

30.03.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde se suočava sa velikim hendikepom od kada je seo po drugi put na klupu kluba sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, posle poraza od Milana u Evroligi, više se bavio situacijom sa povredama nego neuspehom crveno-belih u meču bez rezultatskog značaja.

- To su momenti koji se dešavaju tokom sezone i treba da se ukalkuliše u samomom početku. Situacija koja traje nekoliko meseci je pomalo frustrirajuća. Prvo korona, pa čekanje igrača, pa povrede, pa raspored koji nas troši. Maltene smo u stanju iščekivanja svakog dana da vidimo kakav nam je situacija, pa da pravimo planove – istakao je Radonjić.

Crvenu zvezdu očekuje susret sa Makabijem u četvrtak, pa abaligaški derbi sa Cedevita Olimpijom.

- Naš raspored je zahtevan i moraećmo da pokažemo ekstra napor da ne izađemo toliko loše iz ovog perioda dok je Evroliga još u toku. U ABA ligi nas na kraju čekaju četiri utakmice u sedam dana. Ostaje mi samo da se malo nerviram i da pronađemo način kako da izađemo jači iz ove situacije – jasan je Radonjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading