ZVEZDA PROVOZALA TRAKTOR U TREĆOJ BRZINI: Falčineli, Katai i Falko LANSIRALI crveno-bele u polufinale Kupa Srbije!

Autor:

Sport

30.03.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez problema za crveno-bele u četvrtfinalu našeg najmasovnijeg takmičenja, Zvezda "trojkom" ispratila IMT.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde na meču protiv IMT-a

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su se plasirali u polufinale Kupa Srbije, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" nadigrali IMT rezultatom 3:0 (3:0).

Crveno-beli su sve rešili već u prvih 20-ak minuta okršaja sa drugoligašem, kada su postigli tri pogotka, pa je bilo jasno da "traktoristi" teško mogu do senzacije na "MarakanI".

Zvezda je povela već u 4. minutu posle odlične reakcije Dijega Falčinelija, na centaršut Milana Rodića.

Prednost domaćina duplirao je Aleksandar Katai u 11. efektnim šutem iz slobodnog udarca u bliži ugao gola kluba sa Novog Beograda.

U 21. minutu na semaforu je već stajalo 3:0. Zimsko pojačanje crveno-belih Filipo Falko postigao je premijerni pogodak na Marakani, a lepo ga je proigrao Mirko Ivanić.

Do kraja susreta viđeno je rutinsko "odrađivanje posla" u režiji aktuelnog prvaka Srbije koji se u polufinalu našeg najmasovnijeg takmičenja pridružio braniocu pehara Vojvodini, Partizanu i Radniku iz Surdulice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading