(VIDEO) FRKA U DENVERU, JOKIĆU PREKIPELO: Srbin URLAO na saigrača, a onda je Meloun uradio OVO!

Autor:

Sport

09.02.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Džoker" se oglasio posle meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić na meču protiv Milvokija

Centar Denvera Nikola Jokić odigrao je još jedan odličan meč u NBA, a ovoga puta je u porazu Nagetsa od Milvokija ubacio 35 poena, uz 12 skokova i osam asistencija.

"Džoker" je bio jako ljut na saigrača Majkla Portera Džuniora, tokom jednog napada u poslednjoj četvrtini, kada su Baksi prelomili rezultat u svoju korist.

Naime, Porter je šutirao preko ruke i promašio u momentu kada su se njegovi saigrači borili za bolju poziciju, a to je izazvalo gnem kod Srbina koji nije imao volje da se vrati u odbranu.

Zašto, Majk?! - rezignirano je upitao Jokić.

Rekao sam mu posle utakmice da je to bila loša odluka u pogrešnom trenutku. Bili smo u dobrom ritmu, a to je bio nerezonski šut, čuvar mu je bio u licu. Bio je to loš put u pogrešnom trenutku. Samo želim da dobijem utakmicu, baš kao i on - obrazložio je superstar Denvera svoju reakciju tokom odlučujućeg kvartala.

Interesantno je da ni trener Denvera Majk Meloun nije reagovao na "sukob" Jokića i Portera, već je samo pognuo glavu...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading