(FOTO) TEK SAD NIKO NE SME SA NJIM NA BASKET: Jokićevo PREDSKAZANJE od pre tačno 10 GODINA - od bucka sa koka-kolom do REKORDERA NBA LIGE!

Autor:

Sport

07.02.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajnost ili nešto drugo? Prošlo je tačno 10 godina od sada već legendarne objave Nikole Jokića "Hoće li neko na basket?"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Tog 7. februara 2011. Nikola je bio samo običan dečko iz Sombora koji je želeo partiju basketa, a deceniju kasnije je zaludeo NBA ligu i postigao rekord karijere. O čemu više možete pročitati OVDE.

Ove sezone će verovatno poneti titulu najboljeg centra najjače košarkaške lige, a ni MVP titula nije daleko, dok će ova fotografija će ponovo biti nebrojeno puta "šerovana".

Foto: facebook.com/printskrin

I nije samo Jokić NBA zvezda zbog rekorda koje niže, specifičnosti, lucidnosti i nonšalantnosti prilikom igre, Srbin je ozbiljna ličnost koja ne zaboravlja korene i redovno ističe ko je i odakle je...

Jokić nije aktivan na društvenim mrežama kao ostale NBA zvezde koje osim partijama, skandalima, oblačenjem i ponašanjem privlače pažnju medija i navijača, u ormaru u svlačinonici ima jedne patike, voli koka-kolu i burek, i verovatno bi odigrao basket sa klincem iz kraja...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading